Neoficiální fórum kralupského hokejbalu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Neoficiální fórum kralupského hokejbalu

www.kralupy.cz/hokejbal

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

prispevky

Goto down 
5 posters

myslite si ze prispevky na sezonu jsou
male
prispevky Vote_lcap50%prispevky Vote_rcap
 50% [ 6 ]
primerene
prispevky Vote_lcap33%prispevky Vote_rcap
 33% [ 4 ]
velke
prispevky Vote_lcap17%prispevky Vote_rcap
 17% [ 2 ]
Celkem hlasů : 12

AutorZpráva
Michal

Michal

Poeet p?íspivku : 135
Registration date : 25. 10. 06

prispevky Empty
PříspěvekPředmět: prispevky   prispevky Empty29.11.06 18:52

ja myslim, ze jsou v porovnani s ostatnimi sporty smesne male, co vy? Shocked
Návrat nahoru Goto down
Poustka

Poustka

Poeet p?íspivku : 33
Registration date : 21. 10. 06

prispevky Empty
PříspěvekPředmět: Re: prispevky   prispevky Empty29.11.06 19:16

Myslim že se zdaj malý, ale to dělá jenom fakt, že se nemusí platit za pronájem hřiště. Narozdíl od Baryho srovnání s hokejbalem v Praze a hlavně proti tenisu nebo squashi jak řikal Jindra. Těch 600 nebo kolik to vychází na sezónu je podle mě přijatelný.
Návrat nahoru Goto down
Langi

Langi

Poeet p?íspivku : 119
Registration date : 15. 10. 06

prispevky Empty
PříspěvekPředmět: Re: prispevky   prispevky Empty30.11.06 0:48

pro pracujícího jsou podle mě celkem směšný, pro studenta přiměřený - i tak by se to dalo rozdělit, ale jsem určitě pro zvýšení v rámci zlepšení služeb v AHL affraid
Návrat nahoru Goto down
kolomansson

kolomansson

Poeet p?íspivku : 24

prispevky Empty
PříspěvekPředmět: Re: prispevky   prispevky Empty30.11.06 1:33

Já sem taky pro zvýšení příspěvků v rámci zkvalitnění služeb a větší odlišení podle toho, od koho jsou příspěvky vybírány. Rozlišoval bych např. mezi 15/16-ti letejma klukama, který s hokejbalem začínaj, a lidma, kteří vydělávaj.
Jinak s finanční náročností ostatních sportů je to nesrovantelný, to víme všichni. Snad jen na Českym kuličkářskym svazu se platí pade za registračku a dvacka za turnaj, ale zas tam můžete vyhrát leda kulový (v lepší případě hliněnky) Very Happy !
Návrat nahoru Goto down
Michal

Michal

prispevky Empty
PříspěvekPředmět: Re: prispevky   prispevky Empty30.11.06 13:52

to je dobrej napad Koly, ono to i ted nejak tak je, ze za studenty se neco strhava.
Návrat nahoru Goto down
Poustka

Poustka

Poeet p?íspivku : 33
Registration date : 21. 10. 06

prispevky Empty
PříspěvekPředmět: Re: prispevky   prispevky Empty30.11.06 21:16

Mam pocit že sa za jednoho studenta v týmu strhává 50Kč. Laughing
Návrat nahoru Goto down
Michal

Michal

prispevky Empty
PříspěvekPředmět: Re: prispevky   prispevky Empty01.12.06 10:56

jj, to je pravda. uz si vzpominam, je to 50kc. Jenze toho se da taky dost zneuzit, napisu si do tymu 5 studentu, o kterejch vim, ze nebudou chodit hrat a ani po nich nebudu chtit logicky prispevky, ale strhne se mi za ne 250, takze by mela bejt nekde stanovena hranice, nebo se to nejak proverovat.
Návrat nahoru Goto down
Vladimír Provazník

Poeet p?íspivku : 20
Registration date : 27. 12. 06

prispevky Empty
PříspěvekPředmět: Re: prispevky   prispevky Empty19.01.07 10:19

Cau lidi,máte pravdu,jsou malí.Ale na druhou stranu o co se tady hraje,o suchý z nosu,nikam se nemůže postoupit.Začalo se tou otázkou špatně,kam jdou peníze z příspěvků,kde jsou peníze z města(dotace).Údržba areálu stojí minimum,vždyt si tam děláme vesměs všechno samy,v kterém jiném sportu zaplatíš příspěvky a pak tam jdeš makat jak otrok.A nebo to vemte z druhé strany,když se zvýšej příspěvky co se změní.Nechci tímto článkem napadat vedení,že by snad špatně hospodařili,kdepak,pokorně se klaním, vždyt je to jen názor jednoho šmudly.
Návrat nahoru Goto down
Michal

Michal

prispevky Empty
PříspěvekPředmět: Re: prispevky   prispevky Empty19.01.07 11:34

rozumim ti Lado...ale kdyz si vezmes ze jen sit na jednu branku stoji asi 4 litry...a mas branky dve a site se meni vetsinou 2x za sezonu, tak uz jen to mas 16 tisic v riti...to jsou prispevky...6ti tymu....a mesto moc nedava...nechci rict ze nic...ale neco sem asi pred rokem slysel a moc to opravdu neni....dava nam ale zase zadarmo areal...coz je taky dobry...

a kdyz si vezmes jiny sporty?...tak muzem zustat u hokejbalu...vlastne je to i kdekoliv jinde kde nemas vlastni hriste....zaplatis prispevky a jeste platis pronajem plochy/haly....dyt si vezmi na kolik vas vyjde floorball kterej chodite hrat na Klouckovku?....a to neplatite prispevky...jen pronajem....v tom pomeru je nas hokejbal smesne levnej...

ja vybiram od kazdyho z tymu 600kc...to mi bohate pokreje celou sezonu a zbyde nam i na prihlasky v letnim turnaji....tak mi prece nerikej ze 600 na osobu za rok je moc?????....dyt je to smesna castka...kdyz si vezmu jak rychle ji kazdej (a bez kecu) utrati v hospode?!?...boze kdyz to shrnu a bude nas v tymu 10 a od kazdyho na ROK vyberu tago tak mam 10 litru a prispevky muzou bejt klidne 8....

nechapu proc za jakejkoliv jinej sport, jste vsichni ochotni platit hafo a za hokejbal skoro nic...kdyz to shrnu tak utratim za rok vic penez za hospodskej fotbalek....nekdo za sipky...a to je vsechno v poho...nechapu.... No
Návrat nahoru Goto down
Langi

Langi

Poeet p?íspivku : 119

prispevky Empty
PříspěvekPředmět: Re: prispevky   prispevky Empty19.01.07 11:44

jj, souhlasim s Michalem a to zdaleka nevyjmenoval všechny náklady. Ono to náčiní, se kterým v tom areálu pak jako otroci pracujete (co si budem povidat, největší otrok je Bary a asi právě Vláda Provaznik), taky něco stojí. Popelnice, co tam je, chystá se tribuna, navíc věřte, že výbor AHL bojuje za zastřešení, ale to nechci nijak přivolávat, uvidíme časem, ale fakt se blýská na lepší časy, budte trpěliví Wink Ted vse trochu stagnuje právě kvuli horlivým přípravám na jednání s městem a Bary s Horeem na tom opravdu pracují, to mi věřte Wink
Návrat nahoru Goto down
Vladimír Provazník

prispevky Empty
PříspěvekPředmět: Re: prispevky   prispevky Empty19.01.07 14:29

Jasně,já to beru z pohledu celého našeho mančaftu,kde má každej už rodinu.Já sám za sebe osobně,si myslím že je to málo,ale když mám v mančaftu lidi co maj rodinu tak maj samo sebou kecy.Jsem rád,že jsi zmýnil florbal,podívej se:dohromady na 10 měsíců nás to stojí 12500,ale hrajem to pod střechou,jsou tam sprchy,neplatíme osvětlení,pokuty,neděláme brigády a hlavně je naproti putyka.Když jsem se ptal kluků v mančaftu,zdali by něco dávali,tak měli keci.
Návrat nahoru Goto down
Michal

Michal

prispevky Empty
PříspěvekPředmět: Re: prispevky   prispevky Empty19.01.07 18:08

ja vim...to osvetleni sprchy je vsechno v tom....hrajete za sucha jasny...ale nevim jako....uz nevim jak na tohle argumentovat....nemam silu porad nekoho presvedcovat...chapu vase argumenty...ale asi nikdo nechape ze provozovani toho hriste taky dost stoji....opravy...naradi...popelnice...ja nevim co vsechno...proste je toho hodne....a prispevky ktery davame ty to vsechno nepokryjou hlavne to vandalstvi....proto se kluci snazi vybojovat halu....tam by meli bejt sprchy...satny...klubovna pro rozhodci a pripadny schuze I a II ahl...proste takovej celej komplex.....proto se snazej sponzorskyma darama co nejvice setrit aby se to vse investvalo do haly a pak to bude parada kluci....to mi ver lado....
Návrat nahoru Goto down
Vladimír Provazník

prispevky Empty
PříspěvekPředmět: Re: prispevky   prispevky Empty19.01.07 18:51

Jasně,já vím a já s tím souhlasím,ale znáš to ze svýho mančaftu,teda spíš Langi,jak se těžko vybíraj prachy.Já za ten rok dělám brigády,no a prachy jdou do mužstva,kdybych jim řek,že se musej vybrat prachy třeba za pozdní příchody,za osvětlení,za rozhodčí,tak s hokejbalem seknou.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

prispevky Empty
PříspěvekPředmět: Re: prispevky   prispevky Empty

Návrat nahoru Goto down

prispevky
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Neoficiální fórum kralupského hokejbalu :: Ligy :: I. AHL-
Přejdi na: