Neoficiální fórum kralupského hokejbalu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Neoficiální fórum kralupského hokejbalu

www.kralupy.cz/hokejbal

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Dřívejší začátek LIGY???

Goto down 
5 posters

Je dobrý využít tuto (ne)zimu v dřívejší začátek ligy?
Ano
Dřívejší začátek LIGY??? Vote_lcap71%Dřívejší začátek LIGY??? Vote_rcap
 71% [ 5 ]
Ne
Dřívejší začátek LIGY??? Vote_lcap29%Dřívejší začátek LIGY??? Vote_rcap
 29% [ 2 ]
Nevim (protože jsem na horách, či mi nevyhovuje začátek ligy z jinýho důvodu)
Dřívejší začátek LIGY??? Vote_lcap0%Dřívejší začátek LIGY??? Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Celkem hlasů : 7

Poll closed

AutorZpráva
Langi

Langi

Poeet p?íspivku : 119
Registration date : 15. 10. 06

Dřívejší začátek LIGY??? Empty
PříspěvekPředmět: Dřívejší začátek LIGY???   Dřívejší začátek LIGY??? Empty14.01.07 20:31

Co takhle začít hrát dřív (třeba v půlce února), jak se k tomu stavíte???

nehlasujte jen, vyjádřete i názor, at vime,kdo píše či hlasuje Wink
Návrat nahoru Goto down
Vladimír Provazník

Poeet p?íspivku : 20
Registration date : 27. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Dřívejší začátek LIGY???   Dřívejší začátek LIGY??? Empty18.01.07 11:29

Super,já jsem osobně pro,ale jak to vypadá tak zima teprve příde a bůchví kdy skončí. Sleep
Návrat nahoru Goto down
Michal

Michal

Poeet p?íspivku : 135
Registration date : 25. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Dřívejší začátek LIGY???   Dřívejší začátek LIGY??? Empty18.01.07 12:18

mluvim za cely KC kdyz reknu ze sme PRO... rabbit
Návrat nahoru Goto down
Langi

Langi

PříspěvekPředmět: Re: Dřívejší začátek LIGY???   Dřívejší začátek LIGY??? Empty18.01.07 17:44

To samý já za BR (A i B) cheers affraid
Návrat nahoru Goto down
Vladimír Provazník

Poeet p?íspivku : 20
Registration date : 27. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Dřívejší začátek LIGY???   Dřívejší začátek LIGY??? Empty24.01.07 17:00

Nemám z toho radost,ale zima je tu,takže škoda.Asi jsme se měli o začátku bavit už na turnaji.
Návrat nahoru Goto down
Langi

Langi

PříspěvekPředmět: Re: Dřívejší začátek LIGY???   Dřívejší začátek LIGY??? Empty24.01.07 19:26

asi jo cheers
Návrat nahoru Goto down
Michal

Michal

PříspěvekPředmět: Re: Dřívejší začátek LIGY???   Dřívejší začátek LIGY??? Empty26.01.07 0:08

me to nevadi.....kdyz napadl snih tak mam alespon co delat....juuuu cheers uz se tesim na prkno....
Návrat nahoru Goto down
Langi

Langi

PříspěvekPředmět: Re: Dřívejší začátek LIGY???   Dřívejší začátek LIGY??? Empty26.01.07 11:12

Michal napsal:
me to nevadi.....kdyz napadl snih tak mam alespon co delat....juuuu cheers uz se tesim na prkno....

kuwa taky bych se tesil, ale v novy praci si preci jen hned dovolenou nevemu a navic ani prkno nemam, ale chybi mi to... dva roky na prkne - no spis dva tejdny celkem me ucarovaly, ale prkno nemam - musim nekde kópit! no dulezity je, ze uz na prkne nedelam jocolor obcas si uz pripadam i jak king ale jeste se toho budu muset dost study abych vedel jak na tom prkne poradne bounce protoze vetsinou kdyz se na me kazdej pri skoku diva, tak si rika lol! a ja pak jedu a sem uplne Embarassed, ale tak jednou ze me bude Like a Star @ heaven a ja vsem ukazu cheers

affraid Very Happy:D:D
Návrat nahoru Goto down
Michal

Michal

PříspěvekPředmět: Re: Dřívejší začátek LIGY???   Dřívejší začátek LIGY??? Empty26.01.07 15:00

Langi napsal:
Michal napsal:

kuwa taky bych se tesil, ale v novy praci si preci jen hned dovolenou nevemu a navic ani prkno nemam, ale chybi mi to... dva roky na prkne - no spis dva tejdny celkem me ucarovaly, ale prkno nemam - musim nekde kópit! no dulezity je, ze uz na prkne nedelam jocolor obcas si uz pripadam i jak king ale jeste se toho budu muset dost study abych vedel jak na tom prkne poradne bounce protoze vetsinou kdyz se na me kazdej pri skoku diva, tak si rika lol! a ja pak jedu a sem uplne Embarassed, ale tak jednou ze me bude Like a Star @ heaven a ja vsem ukazu cheers

affraid Very Happy:D:D

ty ses nam ale rozbasnil....myslis ze ja umim nejak uzasne skakat?....vetsinou se rozbiju jako prase ale to k tomu patri....o to lepsi je pocit kdyz se ti ten skok podari a i ho ustojis....a jocolor je ten kdo se smeje amaterum...vetsinou to sou lidi ktery to neumej rendeer .....jj, mam vyhodu tech 12tek....to pak mam volno treba pristi patek a muzu jet na hory aniz bych si bral dovolenou cheers
Návrat nahoru Goto down
Poustka

Poustka

Poeet p?íspivku : 33
Registration date : 21. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Dřívejší začátek LIGY???   Dřívejší začátek LIGY??? Empty27.01.07 14:26

Taky jsem rád že je konečně sníh. A hlavně doufam že vydrží, protože budu moct na prkno až za 3 tejdny, až mi zkončí zkouškový No Jo a skákat? Tak to každej muj pokus vypadal na záchranku Laughing
Návrat nahoru Goto down
Bojinda

Bojinda

Poeet p?íspivku : 28
Registration date : 21. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Dřívejší začátek LIGY???   Dřívejší začátek LIGY??? Empty29.01.07 11:35

Kdy se vůbec má začít? Question
Návrat nahoru Goto down
Michal

Michal

PříspěvekPředmět: Re: Dřívejší začátek LIGY???   Dřívejší začátek LIGY??? Empty29.01.07 19:04

Bojinda napsal:
Kdy se vůbec má začít? Question

joooo...tak na to mam jen jednu odpoved....je to vo hviezdach je to vo hviezdach... rabbit

nevim...ale pochybuju ze to bude driv jak koncem unora...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Dřívejší začátek LIGY???   Dřívejší začátek LIGY??? Empty

Návrat nahoru Goto down

Dřívejší začátek LIGY???
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Neoficiální fórum kralupského hokejbalu :: Ligy :: I. AHL-
Přejdi na: