Neoficiální fórum kralupského hokejbalu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Neoficiální fórum kralupského hokejbalu

www.kralupy.cz/hokejbal

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

pro zajimavost

Goto down 
+4
Langi
havran
Viny3
Michal
8 posters

ktere tymy z II.ahl by mohli hrat prvni ligu?
Hotofsson
pro zajimavost Vote_lcap36%pro zajimavost Vote_rcap
 36% [ 5 ]
E.C.I. vosurk
pro zajimavost Vote_lcap21%pro zajimavost Vote_rcap
 21% [ 3 ]
Red Army
pro zajimavost Vote_lcap0%pro zajimavost Vote_rcap
 0% [ 0 ]
MPF
pro zajimavost Vote_lcap29%pro zajimavost Vote_rcap
 29% [ 4 ]
Black Ravens B....zmenili by nazev
pro zajimavost Vote_lcap14%pro zajimavost Vote_rcap
 14% [ 2 ]
Necrocock
pro zajimavost Vote_lcap0%pro zajimavost Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Celkem hlasů : 14

AutorZpráva
Michal

Michal

Poeet p?íspivku : 135
Registration date : 25. 10. 06

pro zajimavost Empty
PříspěvekPředmět: pro zajimavost   pro zajimavost Empty02.03.07 21:43

podle me na to maj hotofson,vosurci, ravens, mpf a mozna red army.....museli by to ale zvladnout organizacne....no necro si myslim ze bez tech opor by to nezvladlo (kohm...)...
Návrat nahoru Goto down
Michal

Michal

pro zajimavost Empty
PříspěvekPředmět: Re: pro zajimavost   pro zajimavost Empty02.03.07 21:44

pozor, muzete zaskrtnout vice tymu, ne jen jeden......
Návrat nahoru Goto down
Viny3
___
___
Viny3

Poeet p?íspivku : 44
Registration date : 15. 10. 06

pro zajimavost Empty
PříspěvekPředmět: Re: pro zajimavost   pro zajimavost Empty02.03.07 23:10

Podle mě by na to organizačně měli Hotofsson a MPF...
Návrat nahoru Goto down
http://www.jackasskralupy.wbs.cz
havran

havran

Poeet p?íspivku : 18
Registration date : 20. 10. 06

pro zajimavost Empty
PříspěvekPředmět: Re: pro zajimavost   pro zajimavost Empty03.03.07 12:13

hot,mpf,vošuci by na to měly určitě a měly by to i skusit jen se nebat co se tíče BR.B. BY ZTRATILI P.HUSAKA-MQ HUBALKA-CARD A NEJMIN TŘI HRAČE KTERY BY SI STAHL A TYM A V NEPOSLEDNI ŘADĚ O ORGANIZATORA ....tak že si myslm že by dost oslabyl a na prvni by to nestačilo to už i necro je natom lip a mohlo by se zapojit do prvoligoveho děni tot muj nazor santa
Návrat nahoru Goto down
Langi

Langi

Poeet p?íspivku : 119

pro zajimavost Empty
PříspěvekPředmět: Re: pro zajimavost   pro zajimavost Empty04.03.07 11:17

MPF na to nemaj, ledaze by prestali brecet a prasit. Vcera jsem je piskal. Mozna, ze jsem idiot od prirody, coz je jen lehce upraveny a zjemnenej titul, kterej jsem ziskal, ale podle me by to organizacne nedali, ikdyz bych jim to pral. Sam mam rad tvrdou hru, taky nadavam do rozhodciho, ale jakou mi vcera dali sodu, to je moc. Faulovali jak prasata a jeste delali blby a davali mi sezrat, ze se jim tlemim do xichtu. nesoudny proste... mrzi me to trochu...

jinak Hotofssoni by na to meli, ale asi se chtej jen vyprdet ve II. lize. Jejich oporvzeni I.ligou je az moc videt. Black Ravens B by se na to taky mohli dat, ale potrebovali by dve tri vyznamny posily, jednak do branky, druhak do pole. Vejmiho mam rad, ale chytat muze zatim fakt jen II. ligu.

Red Army je blbost - to je druholigovej tym vedenej Robem, zemlikem atd. Obalovy hraci jako spagr, jelda, stejne ani poradne I.ligu hrat nechtej a kdyz, tak si myslim, ze spis zapadnou do tymu jako BR ci NEL nez aby tahly RED army I. ligou...

Vosurk? tam je potencial, jsou tam novi hraci, ziskavajici kvalitu viz Blaha, Pokorny atd... bohuzel jejich snazeni ale tahne dolu padajici NELAHOZEVES, takze tam bych to videl spis na jakousi fuzi ci nahradu za ne. Takze ano, ale novej tym asi nepribyde...

Necro je jeste horsi hotofsson - ne co se tyce opovrzeni, to urcite ne, nicmene jejich ambice nejsou I.ligovy....

A jestli jsem nekoho urazil timto prispevkem, tak sorry, ale naopak dokazte ze ne a prihlaste se do I. ligy! Wink
Návrat nahoru Goto down
Poustka

Poustka

Poeet p?íspivku : 33
Registration date : 21. 10. 06

pro zajimavost Empty
PříspěvekPředmět: Re: pro zajimavost   pro zajimavost Empty05.03.07 19:41

Podle mě by měli asi největší šanci MPF. Jak jsem včera koukal na jejich zápas, tak maj docela "kvalitní" mužstvo. ALE museli by hodně změnit svůj přístup v zápase, což zmňoval Langi. tj hlavně si pořádně přečíst pravidla hokejbalu, to by jim určitě pomohlo. Protože by se nehádali pořád s rozhodčíma. Některé jejich argumenty, co je podle nich správně a že ty ostatní vědi úplný hovno jsou mnohdy naprosto směšný. A další hlavní věc. Museli by sehnat někoho kdo by se o tým opravdu staral, protože to je náročná věc a hlavně asi ta nejdůležitější. Bez dobrého vedení jsou skvělí hráči naprosto k ničemu.
A Hotofsson, podle mě, naprostá nechuť k 1.lize Ale ne každý má ambice na to, aby hrál 1. ligu, takže to do jisté míry chápu.
Návrat nahoru Goto down
Langi

Langi

pro zajimavost Empty
PříspěvekPředmět: Re: pro zajimavost   pro zajimavost Empty06.03.07 15:46

Poustka napsal:
Podle mě by měli asi největší šanci MPF. Jak jsem včera koukal na jejich zápas, tak maj docela "kvalitní" mužstvo. ALE museli by hodně změnit svůj přístup v zápase, což zmňoval Langi. tj hlavně si pořádně přečíst pravidla hokejbalu, to by jim určitě pomohlo. Protože by se nehádali pořád s rozhodčíma. Některé jejich argumenty, co je podle nich správně a že ty ostatní vědi úplný hovno jsou mnohdy naprosto směšný. A další hlavní věc. Museli by sehnat někoho kdo by se o tým opravdu staral, protože to je náročná věc a hlavně asi ta nejdůležitější. Bez dobrého vedení jsou skvělí hráči naprosto k ničemu.
A Hotofsson, podle mě, naprostá nechuť k 1.lize Ale ne každý má ambice na to, aby hrál 1. ligu, takže to do jisté míry chápu.

JJ naprosto souhlasim. MPF maj super muzstvo, ani mi jejich tvrda hra, okusil jsem ji sam v min. roce ve CF play-off II. AHL, ale vadi mi ta zakernost, kterou jeste omlouvaj. Jinak maj vyborny muzstvo. Skoda...
Návrat nahoru Goto down
Langi

Langi

pro zajimavost Empty
PříspěvekPředmět: Re: pro zajimavost   pro zajimavost Empty06.03.07 15:46

Langi napsal:
Poustka napsal:

JJ naprosto souhlasim. MPF maj super muzstvo, ani mi jejich tvrda hra, okusil jsem ji sam v min. roce ve CF play-off II. AHL, ale vadi mi ta zakernost, kterou jeste omlouvaj. Jinak maj vyborny muzstvo. Skoda...

chtel jsem napsat ani mi jejich tvrda hra NEVADÍ...
Návrat nahoru Goto down
Michal

Michal

pro zajimavost Empty
PříspěvekPředmět: Re: pro zajimavost   pro zajimavost Empty06.03.07 16:22

slysel sem par stiznosti na chovani hracu MPF behem zapasu, slibuju ze se pokusim jit pisknout nejaky jejich zapas abych se o tom sam presvedcil....nejlepsi asi bude kdyz pujdu s kolym na jejich match se zemechama B....uvidime jestli si to dovoli i ke me, nebo jen zkousi co jim rozhodci dovoli a podle toho pak hrajou....
Návrat nahoru Goto down
kolomansson

kolomansson

Poeet p?íspivku : 24

pro zajimavost Empty
PříspěvekPředmět: Re: pro zajimavost   pro zajimavost Empty06.03.07 17:53

Taky malinko sleduju II.AHL, tak přidám svůj názor ohledně účasti některých druholigových klubů v příštím ročníku I.AHL.

Organizačně by na to měly Hotofsson a Vošurk, otazník visí nad Red Army. Na podzim měli určité problémy, např. nesdostavení se sudích k utkání, apod., ale od té doby, co se začal znovu více angažovat Bobeš, to vypadá, že se situace stabilizovala a postupně se zlepšuje. Doufám, že moje slova potvrdí funkcionáři Red Army v jarní části.

Teď kdo by měl na I. AHL hráčsky:
Necrocock - Při vší úctě ke kámošům z Necra by po odchodu Czernocha s Jindrou byli přinejlepším průměrným druholigovým týmem, natož aby hráli I. ligu. Přece jen už mají svá leta a jiné zájmy než špičkový hokejbal. study

Vošurk - Někteří jeho hráči už nastupují za Neláč a prokazují svou kvalitu. Vzhledem k avizovanému odchodu Míry Pavlíčka z manažerského postu Nelahozevse a neúčasti na zápasech některých bývalých opor (Biňovec, Křišťan) lze však spíše očekávat ještě větší propojení obou týmů. Dva týmy poskládáné z hráčů nynějších Vošurků a Neláče by se v I.AHL těžko prosadily. pale

Black Ravens "B" - Nemají na to zatím bohužel ani hráčsky ani vedením týmu. Po odchodu nynějších opor, předpokládám, že by zůstaly ve svých současných prvoligových týmech, zůstává při pohledu na soupisku BRB torzo, které by nemělo šanci obstát v I. AHL. Z hlediska organizace je situace v týmu ještě horší. Parta dvacetiletých kluků není schopna vlastními silami zajistit ani základní věci nutné k fungování týmu - dostavení se k odpískání utkání, vybírání peněz a placení v řádném termínu, bezchybné domluvení termínů utkání. Tyto věci za ně často musí řešit matodoři Pígl a velkej Langi. Bez jejich pomoci by tým nepřežil ani podzimní část 2006. V jarní části už jsou určité náznaky zlepšení a proto nezbývá než doufat, že to tak půjde dál a tým se stabilizuje. Už bylo na čase, abyste se probrali, dyť tu hlavu nemáte jenom na hokejbalovou helmu afro.

MPF - Slušná soupiska by po odchodu platných hráčů Tomáše Tótha, Losyho z brány a Fučíka notně prořídla. Tým by musel posílit, pak by mohl snad o I. AHL uvažovat. Brání mu v tom ovšem fatálním neznalost hokejbalových pravidel (jsou v nich oproti hokeji podstatné rozdíly!!!) a především nedisciplinovanost týmu! Prohřešky, které jsou rozhodčími v II. lize často tolerovány, by byly v I. AHL těžko prominutelné. Docházelo by tak často k situacím, kdy by tým měl více hráčů na trestné lavici než na střídačce. No

Red Army - Tým by na I. AHL měl, pokud by to vzal Bobeš pevně do rukou, a tvrdě a důsledně vyžadoval po hráčích plnění jejich týmových závazků, především pravidelnou účast na zápasech. Sestava Špaček, Poláček, Jelínek, Košta, Hakl, Oppl a spol. by určitě byla schopna promlouvat do prvolígového pořadí. Znamenalo by to ovšem přijmout plnou odpovědnost, oprostit se od řečí některých hráčů, kteří před sezónou jednoznačně prohlašovali, že první ligu hrát nechtějí, a přesto v ní vesele dál působí v dresech jiných týmů. Tým by se musel víc soustředit na sebe a méně na své okolí, semknout se a ukázat, kam kvalitativně skutečně patří, a né pouze mluvit o tom, co by, kdyby... lol!

Hotofsson - Záměrně jsem si nás nechal na konec. Tým je postaven na vzájemném přátelství hráčů, kteří spolu hrají od začátku svého působení v kralupských soutěžích z velké části ve stejném složení. V případě postupu do I. AHL by bylo nutné tým posílit, případně rozdělit na týmy "A" a "B". Při vzájemné provázanost hráčů Hotofssonu si lze toto představit jen obtížně. Otázkou je ochota současných hráčů vůbec hrát I. AHL. Další věcí k diskuzi je, jak by tým bez významnějšího úspěchu v playoff II. ligy (pouze 1 postup do seminifinále) byl konkurenceschopný v lize první.
Pro mě osobně není účast Hotofssonu v I.AHL na programu dne. Lze se o ní bavit teprve po skončení současného ročníku II.AHL. Tehdy si musíme sednout a probrat to! Rolling Eyes

Sečteno a podtrženo:
Z předchozích řádku vyplývá, že na I. AHL má při nejlepší vůli jeden tým. A když se na to podíváte dlouhodobě, tak zjistíte, že kapacita Kralup je 6!!! (maximálně 8 ) konkurenceschopných týmů. Ani v letech minulých nebylo více týmů k dispozici. Víc lidí v Kralupech prostě není.
Proto není otázkou dne, který z týmů II. AHL by mohl hrát I. ligu, ale jak zajistit 6 (eventuelně 8 ) lidí schopných dát dohromady kvalitní prvoligový tým!
Když se podivám na současnou I.AHL, jsou v každém týmu jasní tahouni. CSKA - Bary, Minice - Jindra, Horee, Neláč - Míra Pavlíček, Ravens - Langi, Pepa, Mašiny - Míla, Zeměchy - Láda Provazník, Cardinals - Michael, Kóča. Jsem si naprosto jistej, že většina týmů I.AHL by bez zmiňovaných lidí vůbec nehrála, protože by nebyla schopna se ani sejít!!! Není to proto o týmech, ale o lidech, který jsou schopni další lidi přitáhnout a dát tým nějak dohromady. Na druhý straně jsem přesvědčenej, že lidi jako Langi, Michal jsou schopný postavit novej tým naprosto od základu! Proto je třeba, aby takovejch lidí bylo co nejvíc, pak bude dostatek kvalitních prvoligovejch týmů. A je už jedno, jestli se budou jmenovat CSKA, Kyselý Vokurky nebo Přejetý Šneci!

#74 Koly Cool
Návrat nahoru Goto down
Michal

Michal

pro zajimavost Empty
PříspěvekPředmět: Re: pro zajimavost   pro zajimavost Empty06.03.07 18:31

kdyz to beres takhle, tak jsem myslel ze jasni lidri jsou Hotofson-Koly a taky ze Vosurk spise nahradi Nelac....
A kdyz to vezmeme kvalitativne, tak Cardinals ani Zemechy A nejsou konkurence schopni...dostavame jasny rychty...treba my sme dali z 11ti zapasu 15 golu....jenze nechci nechat padnout prvni ligu, navic nechci bejt mezi SLEPYMI JEDNOOKYM KRALEM....to se radsi budu snazit napodobit Zizku a jako jednookej se vyrovnat tem co jsou lepsi...
Návrat nahoru Goto down
Michal

Michal

pro zajimavost Empty
PříspěvekPředmět: Re: pro zajimavost   pro zajimavost Empty06.03.07 18:36

jeste jsem zapomnel dodat, ze jsme v prvni lize pro to, abychom otevreli dvere i dalsim tymum, podle me by se tady uplne v pohode mohlo sejit 9 tymu v prvni lize....8 by slo do playoff, coz by bylo supr jak pro tu spicku, tak i pro ten zbytek, kterej by bojoval o ten postup....lidi neblbnete, pojdte hrat prvni ligu....pak si nebudete muset stezovat ze vas nejakej souper prasi, pac tam se to nenosi...a koly, uvedom si, ze hotofsoni by v pohode porazili nas i zemechy A mozna i masiny s nelacem....proste byste bojovali v poho o 4ty 5ty misto....je to jen o tom chtit
Návrat nahoru Goto down
Bojinda

Bojinda

Poeet p?íspivku : 28

pro zajimavost Empty
PříspěvekPředmět: Re: pro zajimavost   pro zajimavost Empty07.03.07 22:07

Chci si zaběhat, trochu se unavit, pokecat s klukama, při troše štěstí dát nějakýho góla nebo k němu pomoct, no a samosebou pokud možno vyhrát. Takhle to vidí určitě většina Hotofssonu.

Nejsem žádnej manažer, abych sháněl posily, který pak ještě budou hrát 9/10 času zápasu a na mě vyjdou dvě střídání. Dvě sezóny, v kterých jsme dostávali pořádný rance, už máme za sebou. Nepotřebuju dělat sparingpartnera v první, když jsme porazili poslední tým druhý 6:4 a předposlední 4:3. Kromě toho bychom přišli o zápasy s Necrem a to bych byl vážně nerad Crying or Very sad Takže já jsem pro druhou. První bych klidně hrál taky, ale jsem stran svých schopností realista a mám takovej pocit, že bych tam rozhodně nijak nezářil. Někteří od nás na to ale určitě mají (dokonce je u nás jeden nebo dva, kteří se zlepšujou Sleep ). V případě A a B týmu jsem pro jedině v případě, že A tým bude hrát druhou a B tým první, nezakládal jsem to, abych někomu dělal farmu.

Pohodově jsme se dokázali zorganizovat i bez Knoppa, ale s ním je to lepší. Nějakej zodpovědnej bafuňář v mančaftu se vždycky hodí. farao .

Tolik Hotofsson č. 2 flower
Návrat nahoru Goto down
gory

gory

Poeet p?íspivku : 8
Registration date : 20. 10. 06

pro zajimavost Empty
PříspěvekPředmět: Re: pro zajimavost   pro zajimavost Empty07.03.07 22:39

Bojindo, ty jsi dětskej.. lol!

Já se do toho teda nechci nijak srát, taky mi to vůbec nepřísluší, ale je snad jedno jestli je tým A, B nebo třeba FŇ pig .. Ale bejvá tak nějak zvykem, že vyšší soutěž hraje kvalitnější tým, a bejvá taky zvykem, že se vyšší soutěž hrající mančaft se označuje A, rezerva potom B.. A navíc, mám dojem, že tady jsi v Kralupech, ne v NHL nebo gde, tak nevim co tu meleš o farmě... albino
Návrat nahoru Goto down
http://www.rumzine.com
Bojinda

Bojinda

Poeet p?íspivku : 28

pro zajimavost Empty
PříspěvekPředmět: Re: pro zajimavost   pro zajimavost Empty07.03.07 22:47

Náhodou jednou jsem asi tři zápasy za sebou hrál tak blbě, že mančaft zvažoval, že budu poslán na rozehrání na farmu Bolka Polívky Embarassed
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

pro zajimavost Empty
PříspěvekPředmět: Re: pro zajimavost   pro zajimavost Empty

Návrat nahoru Goto down

pro zajimavost
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Neoficiální fórum kralupského hokejbalu :: Ligy :: I. AHL-
Přejdi na: