Neoficiální fórum kralupského hokejbalu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Neoficiální fórum kralupského hokejbalu

www.kralupy.cz/hokejbal

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Komentáře zápasů na web AHL

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
kolomansson

kolomansson

Poeet p?íspivku : 24
Registration date : 15. 10. 06

Komentáře zápasů na web AHL Empty
PříspěvekPředmět: Komentáře zápasů na web AHL   Komentáře zápasů na web AHL Empty15.03.07 18:26

Hum,
mám jeden podnět ke zlepšení webu, může k tomu přispět každej z vás.

Mám na mysli komentáře k zápasům. Pošlete na můj mail komentář k zápasu, kterej jste hráli, pískali nebo pouze viděli. V ideálním případě můžete poslat i fotku aktérů utkání Basketball . Obratem ho zveřejnim na webu.

Vůbec se nemusíte bát pravopisu. Vim, že některý z vás píšou i ve slově vyhrát měkký i, ale to vůbec nevadí. Mám člověka, kterej článek nejdřív opraví, než ho dáme na web. Takže se nemusíte bát Embarassed , že něco napíšete špatně, a někdo si z vás pak na webu bude dělat srandu Smile a nepatřičně to komentovat. Není o znalosti češtiny, ale jen o tom mít chuť něco napsat.

Tak to zkuste! Záleží i na vás, co se na webu objeví.
#74 Koly Cool

Tahle nabídka se týká zápasů všech soutěží, včetně MHL!!! bounce
Návrat nahoru Goto down
Bojinda

Bojinda

Poeet p?íspivku : 28
Registration date : 21. 10. 06

Komentáře zápasů na web AHL Empty
PříspěvekPředmět: Re: Komentáře zápasů na web AHL   Komentáře zápasů na web AHL Empty17.03.07 22:59

Prej člověka, cítím se poctěn queen

Koukám, žes mi vymyslel brigádu po práci cyclops

Tak já budu psát o našich a možná občas kdybych něco pískal. A pošli to mailem taky Payovi, ten kdysi občas něco sepsal k Necrozápasům. scratch study
Návrat nahoru Goto down

Komentáře zápasů na web AHL
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Neoficiální fórum kralupského hokejbalu :: Ligy :: II. AHL-
Přejdi na: