Neoficiální fórum kralupského hokejbalu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Neoficiální fórum kralupského hokejbalu

www.kralupy.cz/hokejbal

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Ostuda Hotofssonů...

Goto down 
+7
Bojinda
ondrásh69
Šacl F.
Langi
havran
Poustka
Bobby
11 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Bobby

Poeet p?íspivku : 16
Registration date : 16. 10. 06

Ostuda Hotofssonů... Empty
PříspěvekPředmět: Ostuda Hotofssonů...   Ostuda Hotofssonů... Empty18.11.06 22:54

Tak se nám dnes odehrálo derby II.AHL mezi prvními MPF a druhými Red Army. Na utkání se značně podepsalo počasí, kdy se na namrzlém povrchu stával pohyb takřka nemožným, a ve druhém sledu pak rozhodčí Šacl, který byl stejně nemožný. Jestliže se hráči snažili na špatném povrchu hýbat, neplatilo to pro sudího. Stál opřený oběma rukama o mantinel uprostřed hřiště, a snahu o nějaké sledování hry projevil až po několikeré kritice... Myslím, že nemá cenu pokračovat ve výčtu negativ. Jedním slovem tragédie! Toto utkání mělo být oslavou hokejbalu, ale to co bylo k vidění na hřišti bylo trochu z jiného soudku. Když už, pánové z Hot, se nedokážete dostavit k takovémuto zápasu ve dvou, kvalitou odpovídajících rozhodčích, tak za sebe sežeňte někoho jiného, kdo už alespoň jednou četl pravidla! Chudák Šacl se v tom pěkně vykoupal...
Návrat nahoru Goto down
Poustka

Poustka

Poeet p?íspivku : 33
Registration date : 21. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Ostuda Hotofssonů...   Ostuda Hotofssonů... Empty19.11.06 1:36

U "Hotofsonů" už je to podle mě tradice. Bohužel když nepříjde pískat Koly, tak je to vždycky bohužel něco strašnýho. Loňi, když jsem se ještě párkrát šel na druhou ligu podívat a pískali kluci z Hotofssonů, tak jsem jim chtěl poradit když dali třeba úplně špatnej trest a ktomu i nesmyslnej čas, kterej si měl ten člověk za to provinění odpikat. V klidu s úsměvem mě poslali do prdele, ať se jim do toho neseru a že jsem jenom debilní divák kterej jim nemá do toho co kecat. V tom utkání byl jeden pěstní souboj " no co, prali se oba, tak proč je dál trestat. A jedno krásný vystoupení když Toth sn. třikrát kopnul na zemy jednoho hráče kterej jim zajel do golmana, samozřejmě tomu předcházel výstavní "krosček" s rozeběhem kterej toho dotyčnýho srazil k zemy. No jak jinak, taky bez jakýho koliv trestu. rochu jsem nechápal že se vůbec něco takovýho může stát, ale radši jsem mlčel, protože hrozně CHYTRÝ klucííííí z hotovssonů na mě koukali a rovnou mi zdělili ať radši držim hubu jinak mi tam rovnou daj do držky Very Happy Very Happy Very Happy
Prostě hokejbal to je radost rendeer
Návrat nahoru Goto down
havran

havran

Poeet p?íspivku : 18
Registration date : 20. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Ostuda Hotofssonů...   Ostuda Hotofssonů... Empty19.11.06 12:28

k tomu neni co dodat ten zapas sem viděl taky i když ne celej ale plně souhlasím kluci z hot.sou prostě jocolor
Návrat nahoru Goto down
Langi

Langi

Poeet p?íspivku : 119
Registration date : 15. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Ostuda Hotofssonů...   Ostuda Hotofssonů... Empty20.11.06 16:14

ja, ac bych chtel bejt nestrannej, tak bohuzel musim souhlasit. Mozna se tu jisty Bojinda Smile snazi o to, abychom nekritizovali rozhodci, ale snaha by mela byt taky ze strany HOT. Ja zazil asi troje piskani HOT a vzdycky to byla tragedie...

Az prijdou rozhodci z HOT ve slusnem poctu a slusne (ci staci prumerne) zapiskaj, pak je klidne tady na foru pochvalim a uznam nakej progress Wink

howgh affraid
Návrat nahoru Goto down
Šacl F.

Poeet p?íspivku : 5
Registration date : 20. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Ostuda Hotofssonů...   Ostuda Hotofssonů... Empty21.11.06 0:10

Koukám, že tady je docela sranda. Jenom bych připomněl, neni muj problém, že RedArmy prohráli, nemůžu za to, že to klouzalo a ani za to, že Bobeš vůbec nezná pravidla. A kdybych si tady měl ztěžovat pokaždý, když nás přišel pískat jeden rozhodčí, tak bych nedělal nic jinýho (pokud vim, tak dva rozhodčí na nás přišli letos jenom jednou). Chtělo by to trochu víc soudnosti od všech co sem píšou. What a Face
Návrat nahoru Goto down
Bobby

PříspěvekPředmět: Re: Ostuda Hotofssonů...   Ostuda Hotofssonů... Empty21.11.06 8:05

Šacl F. napsal:
Koukám, že tady je docela sranda. Jenom bych připomněl, neni muj problém, že RedArmy prohráli, nemůžu za to, že to klouzalo a ani za to, že Bobeš vůbec nezná pravidla. A kdybych si tady měl ztěžovat pokaždý, když nás přišel pískat jeden rozhodčí, tak bych nedělal nic jinýho (pokud vim, tak dva rozhodčí na nás přišli letos jenom jednou). Chtělo by to trochu víc soudnosti od všech co sem píšou. What a Face
Mám takový pocit, že ti unikla jistá skutečnost... V celém článku jsem se ani jednou nezmínil o výsledku utkání!!! A jestli je toto tvoje doznání, tak je to OK! Smile A jestli chceš tvrdit, že znáš pravidla lépe než já, tak jsi docela odvážnej, zvlášť po tom, co jsi nám předvedl v sobotu! Jde o to, že zápas byl soubojem o první místo, a takové zápasy, bývají vyhecované, s ostřejší atmosférou, což se vyplnilo... Ale když tam nějakej bambula stojí na půlce se zapřenýma rukama... nezlob se bylo by mi trapně! Příště radši zaplaťteněkoho povolanějšího, ať se nemusí psát další článek kritizující rozhodčí z Hot. Už je to docela ohraná písnička...
Návrat nahoru Goto down
Šacl F.

PříspěvekPředmět: Re: Ostuda Hotofssonů...   Ostuda Hotofssonů... Empty21.11.06 19:12

Nechápu, co ty seš za debila. Celej zápas jsem normálně běhal po celý šířce hřiště, tak jak se to má. Akorát jednou sem dostal při buly hokejkou do kolena, takže sem chvíli zůstal stát na půlce (přitom sem normálně dál sledoval hru). Ty si na mně hned začal řvát, že se nepohybuju a podobný kecy. Ani se nedivim, že v takovýhle atmosféře vám na to pískání většina lidí sere.
A mimochodem, ještě si tady nenapsal ani jednu konkrétní situaci, kterou jsem písknul špatně. Rád bych se poučil od takovýho uznávanýho odborníka, jako seš ty. lol!
Návrat nahoru Goto down
Bobby

PříspěvekPředmět: Re: Ostuda Hotofssonů...   Ostuda Hotofssonů... Empty21.11.06 20:56

No když tak čtu tvoje příspěvky, tak to stejně asi nemá smysl...
Návrat nahoru Goto down
ondrásh69

ondrásh69

PříspěvekPředmět: Re: Ostuda Hotofssonů...   Ostuda Hotofssonů... Empty21.11.06 23:39

heh tak nejsem první kdo si na jejich "pískání" ztěžuje.. doufám že už se to konečně nějak bude řešit a ne jako minule že to Koly zamet hned jak jsem to přednes na radě...
Návrat nahoru Goto down
Bojinda

Bojinda

Poeet p?íspivku : 28

PříspěvekPředmět: Re: Ostuda Hotofssonů...   Ostuda Hotofssonů... Empty22.11.06 19:50

Langi napsal:
ja, ac bych chtel bejt nestrannej, tak bohuzel musim souhlasit. Mozna se tu jisty Bojinda Smile snazi o to, abychom nekritizovali rozhodci, ale snaha by mela byt taky ze strany HOT. Ja zazil asi troje piskani HOT a vzdycky to byla tragedie...

Az prijdou rozhodci z HOT ve slusnem poctu a slusne (ci staci prumerne) zapiskaj, pak je klidne tady na foru pochvalim a uznam nakej progress Wink

howgh affraid

citace :
heh tak nejsem první kdo si na jejich "pískání" ztěžuje.. doufám že už se to konečně nějak bude řešit a ne jako minule že to Koly zamet hned jak jsem to přednes na radě...

Jděte s prominutím do prdele. Jednou nás přišel pískat Žemla ožralej a taky sám a taky jsme to nějak odehráli. Proč to řešit, tak jako někdy špatně zahrajete, tak taky někdy špatně zapískáte. Když tady pískal mezinárodní rozhodčí z ČSHb, tak se mnozí taky mohli zjevit, že píská blbě... Každej by měl začít u sebe.

Co se týče našeho (HOT) pískání, někdy pískáme ve dvou, občas někdo sám. Asi jako u všech mančaftů. Zápas stejně dopadne (co se týče bitek, trestů atp.) tak, jak si to udělaj mančafty, přičemž jsou hráči, kteří jsou holt divočejší. Některý zápasy a mančafty tudíž nechce pískat nikdo. bounce bounce bounce

A jestli navrhnete na schůzi "nějak to řešit", jsem zvědav jak. Dáte Šaclovi zákaz pískat a bude muset vrátit odměnu za utkání? Nebo bude zametat hřiště? Takhle se na to pískání brzy každej vybodne. geek
Návrat nahoru Goto down
Šacl F.

PříspěvekPředmět: Re: Ostuda Hotofssonů...   Ostuda Hotofssonů... Empty22.11.06 23:26

No to by bylo hrozný, kdyby mi zakázali pískat, to bych asi nepřežil. Ještěže je Koly muj kámoš a zase to nějak šikovně zamete pod koberec a já budu moct dál svym pískáním kazit krásný zápasy, který by se jinak staly oslavou hokejbalu. cheers

Jinak mi přijde docela zajímavý, že když sem Bobeš napíše ty svoje bláboly, tak se najdou 4 lidi, který na tom zápase vůbec nebyly, ale sou hned chytrý jak rádio a nejradši by rovnou vyloučili celej Hotofsson z ligy. To možná byly smysluplnější ty spamy na tom starym fóru než tohle. elephant
Návrat nahoru Goto down
Bobby

PříspěvekPředmět: Re: Ostuda Hotofssonů...   Ostuda Hotofssonů... Empty23.11.06 18:00

Františku, (úmyslně nepoužívám vulgárnosti jako ty, jelikož jsem vzdělaný člověk) doufal jsem spíš, že tebe a tvé kolegy, třeba donutí takováto reakce k tomu, že si sedneš, pravidla si přečteš a během hodiny zjistíš, co jsi v utkání pokazil... ono to opravdu není složité... Podívej se na Láďu Provazníka... ten také pochytal v začátcích spoustu kritiky! Ale zkus si ty pravidla přečíst a zjistíš sám, v čem chybuješ! A to člověk stráví líp, než když mu druhý stále něco vyčítá a připomíná... Zkus být sebekritický, a začni hledat u sebe. Jinak základem pískání je znalost pravidel a dobrý pohyb!!! Protože je důležité být tam kde se hraje, a nesledovat utkání oprěný na půlce... tím ukážeš, že nemáš zájem o hru... Proto ti přeju, ať se ti příští zápas povede lépe. Jinak ti doporučuju písknout si pár zápasů se zkušenějším rozhodčím, to ti určitě otevře oči... Jinak čau a příště slušně!!! Ukazuješ svou inteligenci všem na fóru...
Návrat nahoru Goto down
kolomansson

kolomansson

Poeet p?íspivku : 24

PříspěvekPředmět: Re: Ostuda Hotofssonů...   Ostuda Hotofssonů... Empty23.11.06 18:14

Tak sem si tu přečet pár velice zajímavejch příspěvků a sám přidám vlastní pohled na věc.
Na utkání sem nominoval 2 rozhodčí, jeden z nich se bohužel nedostavil. To se občas stane. Udělám maximum pro to, aby se to příště neopakovalo, ačkoliv zaručit to nemůžu. Rozhodně nejsme jediní, za které občas přijde pískat pouze jeden rozhodčí. Trochu mi to připadá, že nás někteří nemohou vystát jen proto, že pro ligu něco dělám a zároveň za jeden z týmů hraju. Přijde mi to trošku jako hon na Hotofssony!!!
Souhlasim s tim, že někteří z nás (a slovo NĚKTEŘÍ zdůrazňuju, Frantu mezi ně rozhodně nepočítám) pískaj tužku, ale rozhodně nejsou v lize jediný. Zlepšovat se mohou jen počtem odpískaných utkání, nabíráním určitých zkušeností. Nikdo z nás ze začátku nepískal nic extra. Přesto se mi takovéto útoky na sudí protiví. Přivítal bych poukázání na KONKRÉTNÍ CHYBY rozhodčí v utkání, a né obecné tlachy plné emocí. Z tohoto důvodu akceptuju pouze příspěvek Míly. Jinak snahou pisatelů by mělo být spíše zlepšit kvalitu rozhodčích, posunout hokejbal někam dopředu, né si jenom na někom vylejt zlost a emoce!!!
Teď několik konkrétních reakcí na příspěvky předchozích pisatelů.

Roubik:
Co jsem na schůzi zametl pod koberec affraid ? Pokud si dobře vzpomínáš, na schůzi se jasně řikal, že rozhodčí nelze potrestat za jejich špatný výkon, jak ste po mně někteří požadovali. A že se snad podaří zorganizovat seminář rozhodčích, který by mohl kvalitu tu sudích pozvednout. Nevim, jak jinak než postupným vzděláváním a sbíráním zkušeností by se mohly prohřešky sudích řešit. Pokud máš nějakej nápad, nestyď se a napiš ho sem, případně mi ho pošli na mail.
TÍMTO SE OBRACÍM I NA VŠECHNY OSTATNÍ KRITIKY!!! PŘILOŽTE RUKU K DÍLU!
Majkl se snaží zorganizovat seminář rozhodčích. Nabídněte mu svou pomoc! Místo věnovaní času nadáváním, brečením na fóru a komentováním každého spadlého listu pomozte Majklovi! Očekávám vaše náměty typu: Majkle, ve včerejším zápase rozhodčí vůbec nepískal zakázaná uvolnění. Nemá ani páru, jak to posuzovat, a takových je tu víc. Na seminář si proto připravim přednes o tom, jak icingy pískat. Kapitolu v pravidlech precizně nastuduju a na nároznejch příkladech všem icingy vysvětlim. Kvalita pískání se tim možná zvedne.
TÍMTO VYZÝVÁM ZEJMÉNA PRAVIDELNÉ PŘISPĚVATELE, kteří mají potřebu okomentovat všechno. VYJÁDŘETE SE KONKRÉTNÍMI ČINY, ať se někam posunem, A NÉ JENOM KECAMA, ty nikam nevedou.

Bobeš:
U tebe bych opravdu ocenil, kdybys tu jmenoval konkrétní situace z utkání, které se ti nezdály. Takle to vypadá, že se potřebuješ akorát po někom povozit. Já zatim sám přidám pár poznatků.
Osobně považuju tvůj výklad HOKEJBALOVÝCH pravidel a řádu za poněkud specifický, bohužel nejsem sám! Nejvíc mě však zaráží styl, kterým ostatní kritizuješ. Co tim myslim...
1) Letos sem tě viděl pouze třetí třetinu zápasu JN-BRB (29.10. 13:15, hráli sme po tom derby s Necro, takže si to pamatuju). Po dobu třetí třetiny si pohybem taky zrovna nehýříl, hřiště namrzlý nebylo, takže mi moc nejde do hlavy, co ti bránilo v pohybu. Docela sem se nad tim pozastavil, ale nepřišlo mi důležitý to nějak rozpitvávat. O to víc mě zaráží zrovna tvoje kritika podobného chování vůčí jinejm.
2) V našem vzájemném zápase (RA-HOT, 15.11.) rozhodčí taky zrovna nezazářil, když to řeknu jemně. Za všechno jmenuju alespoň 2 příklady, abych byl konkrétní, když po tom tak prahnu.
Po zalehnutí míčku brakářem se několikrát vhazovalo ve střením pásmu (sám si na to sudího upozorňoval) a poté, co se po sobě 2 hráči vzájemně ohnali a trefili se pěstí do hlavy, nebyl nikdo poslán na trestnou lavici (rovněž patřičný komentář obou střídaček). Vše se událo ve 3. třetině, na které si byl přítomen. To jen pro upřesnění.
TEHDY SE ROVNĚŽ JEDNALO O ZÁPAS O PRVNÍ MÍSTO, oslavu hokejbalu, jak píšeš ve svém příspěvku, A STEJNĚ TAK HO PÍSKAL JEN JEDEN SUDÍ. O jeho výkonu v zápase, který RED ARMY VYHRÁLO, se na fóru z vaší strany neobjevilo ani slovo. Trochu mě to zaráží. Doufám, že se jedná pouze o náhodu. Že nejde o to, že jeden souboj o čelo tabulky ste vyhráli, zatímco z druhého odešli poraženi, nebo snad o nějakou tvojí zášť vůči mně či Hotofssonu. Obojí by totiž cosi vypovídalo o tvojí nátuře, proto opravdu doufám, že je to náhoda.

Havran:
Pepo, při vší ústě, vzhledem ke kvalitě tvého pískání, je označení jiných rozhodčí za kašpary přinejmenším laciné a nekolegiální! Člověk by si měl nejdřív zamést před vlastním prahem, než se pustí do laciné kritiky ostatních.

ZÁVĚREM DOUFÁM, ŽE SE VŠICHNI UVIDÍME NA SEMINÁŘI ROZHODČÍCH. Už se těšim na spoustu příspěvků ke konkrétním herním prvků, kde nám konečně místní korespondenti vysvětlí, jak se mají dané situace pískat. Já rozhodně přijdu. Kdo z vás se tam objeví ? Question
Návrat nahoru Goto down
Bojinda

Bojinda

Poeet p?íspivku : 28

PříspěvekPředmět: Re: Ostuda Hotofssonů...   Ostuda Hotofssonů... Empty23.11.06 21:36

Ale no tak, Mates, že jsme populární mančaft, to už jsme si snad zvykli cat pig elephant albino farao cherry alien Sleep drunken cyclops .

Za zmínku taky stojí, že zápasy se neustále odkládaj, a když si rozhodčí vybere pískání podle toho, kdy má čas, ten další dohodnutej termín se mu nemusí hodit...

A tomu, kdo výše napsal, že když nepíská Knopp, je to tragédie, vzkazuju, že za těch x let, co to hrajem, se nám deseti ostatním snad možná za tu dobu povedlo možná i jeden zápas úplně nezkurvit tongue . Bylo to letos a pískal jsem to já s Dádou.
Návrat nahoru Goto down
Šacl F.

PříspěvekPředmět: Re: Ostuda Hotofssonů...   Ostuda Hotofssonů... Empty23.11.06 22:39

Milý Bobby, měl by sis uvědomit, že urážet si tady začal ty. Pokud si ale potřebuješ dokázat svojí inteligenci a vzdělání tim, že najednou napíšeš superslušnej příspěvek, tak si klidně posluž. Já se za svoje vulgarity nestydim, asi proto, že jsem rovněž zdělanej (jen pro tvoje info: mam vysoku školu).
Píšu sem ale kvůli něčemu jinýmu. Upozorňuju tě, že pravidla jsem rozhodně čet. Loni sem měl za sezónu odpískanejch skoro 15 zápasů ve 2. lize + další 2 nebo 3 v 1. lize. Celkově bych "svojí rozhodcovskou kariéru" odhad tak na 30 až 40 mačů. Vim, že v AHL je spousta zkušenějších a lepších rozhodčích (Bary, Saud, Majkl, Koly atd.), ale stejně si nemyslim, že sem nějakej nesvéprávnej začátečník, kterýho by musel poučovat někdo jako ty. A jestli sebe považuješ za nějakýho skvělýho rozhodčího, tak tě upozorňuju, že spousta lidí to vidí trochu jinak, prostě kolik třešní, tolik višní.
A když si mi tak hezky popřál, tak já ti přeju trochu míň arogance ve tvejch příspěvcích. A příště se nepovyšuj nad někoho, o kom nic nevíš.
Návrat nahoru Goto down
Bobby

PříspěvekPředmět: Re: Ostuda Hotofssonů...   Ostuda Hotofssonů... Empty24.11.06 0:35

Tak v tom případě sem byl asi na jiném zápase... sorry!
to Koly: to jsem měl ruku v sádře, ale určitě jsem tam nestál jako tužka, na půlce opřenej zády o mantinel... cyclops
a ještě jednou to Frank: tolik zápasů já pískal za sezónu... ale to je jedno... jen nechápu když ty pravidla znáš, proč je nevyužíváš... vypadá to že nemáš šajn, a nebo se bojíš... Myslím, že v tomto případě platí, že je lepší písknout více než méně. A teď mi prosím spočítej, kolika sprostými slovy jsem tě počastoval!!! Rolling Eyes ( Tak se nám dnes odehrálo derby II.AHL mezi prvními MPF a druhými Red Army. Na utkání se značně podepsalo počasí, kdy se na namrzlém povrchu stával pohyb takřka nemožným, a ve druhém sledu pak rozhodčí Šacl, který byl stejně nemožný. Jestliže se hráči snažili na špatném povrchu hýbat, neplatilo to pro sudího. Stál opřený oběma rukama o mantinel uprostřed hřiště, a snahu o nějaké sledování hry projevil až po několikeré kritice... Myslím, že nemá cenu pokračovat ve výčtu negativ. Jedním slovem tragédie! Toto utkání mělo být oslavou hokejbalu, ale to co bylo k vidění na hřišti bylo trochu z jiného soudku. Když už, pánové z Hot, se nedokážete dostavit k takovémuto zápasu ve dvou, kvalitou odpovídajících rozhodčích, tak za sebe sežeňte někoho jiného, kdo už alespoň jednou četl pravidla! Chudák Šacl se v tom pěkně vykoupal...)
Návrat nahoru Goto down
Šacl F.

PříspěvekPředmět: Re: Ostuda Hotofssonů...   Ostuda Hotofssonů... Empty24.11.06 1:34

a co tohle? (... když tam nějakej bambula stojí na půlce...), to by přece takovej slušňák jako ty psát neměl, ne?
Ještě bych měl něco k Langimu. Loni jsme vám s Bojindou pískali pár zápasů na Havran Cupu. Jestli to byla taková tragédie, jak píšeš, potom nechápu, proč si nás přemluvil, ať vám foukneme i semifinále a finále. Příště počítej s tim, že se na tebe vysereme!
Návrat nahoru Goto down
Michal

Michal

Poeet p?íspivku : 135
Registration date : 25. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Ostuda Hotofssonů...   Ostuda Hotofssonů... Empty24.11.06 2:23

jak to tak ctu, tak se pokusim seminar udelat co nejdrive a udelat jich co nejvice do zacatku jarni casti sezonky. Ikdyz osobne si myslim, ze nejlepsi bude delat seminare az se zacne hrat, abychom spolecne mohli nove poznatky ihned zacit pouzivat v praxi. Jinak UPOZORNUJU, ze na seminari NECHCI lidi, ktery to nezajima, to znamena, ze seminar NEBUDE POVINNY.

1.panove prosim abyste k sobe meli trochu ucty, sam vim, jake byly moje zacatky.
2.proc nekdo vyuziva neznalosti rozhodcich ve svuj prospech? ja klidne reknu rozhodcimu, ze za nasi vysokou hul se ma vhazovat az pred nasi brankou a i dalsi situace mu poradim, ALE treba zrovna ty KOLY, si na skoro ten samy muj APEL v obracenem gardu rozhodcimu nic nerekl a v klidu si ho nechal vhazovat na vasi modre care misto toho aby si me podporil a rekl mu, ze se ma vhazovat u vas. To pak je ten rozhodci naprosto zmaten a vubec netusi. Vzpominas si na to?
3.jak tu apelujete na to aby "stezovatel" psal jen konkretni situace, tak pokud rozhodci piska naprosty nesmysly, tak to proste nejde, nam se zemechama piskal zapas podle meho se celkem pekne zlepsujici Klatovsky, ktery casto a velmi dobre opravoval uz (bohuzel) tradicne strasneho Miru Pavlicka, ktery me proste nema rad a tak piska skoro vse proti me a ne podle pravidel.
4.Je tu videl vetsi ci mensi pokrok (coz me velmi tesi) zejmena u LL Provaznika (lada lejtkar) Ondry Roubika, Pepy Klatovskyho, i u Franty Sacla. (jestli jsem nekoho opomenul, tak se omlouvam, bohuzel jsem vas nevidel piskat)
Návrat nahoru Goto down
Langi

Langi

PříspěvekPředmět: Re: Ostuda Hotofssonů...   Ostuda Hotofssonů... Empty24.11.06 2:48

Majkl: ty se v ty praci fakt flakas Very Happy a u me si nezaznamenal pokrok??? Very Happy

Franta Š.: Jak myslis, ale piskani na havran cupu a piskani I. ci II. AHL je rozdil, nemyslis? Tehdy jsem samozrejme za Vase piskani byl rad, ale tehdy mi nevadilo, kdyz nekdo stal na pulce nebo piskal polovicne (a ted nenarazim na tebe, myslim to obecne). btw: bambula neni sprostej vyraz Wink
Návrat nahoru Goto down
havran

havran

Poeet p?íspivku : 18
Registration date : 20. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Ostuda Hotofssonů...   Ostuda Hotofssonů... Empty24.11.06 12:20

tak to sory ale určitě si neberu zapasi ktere bych nezvladal a když tam sem tak se aspon snažim a piskam co vidim a nestojim opřeny o hrazní jako kluci od vas a nebojim se pisknout prostěm zasvim nazorem si stojim jocolor až se budou aspon trošku snažit a nebudou jen opřeny o hrazeni tak neřeknu ani popel ale doty doby ....
Návrat nahoru Goto down
Djumbo

Poeet p?íspivku : 9

PříspěvekPředmět: Re: Ostuda Hotofssonů...   Ostuda Hotofssonů... Empty24.11.06 12:30

Zdravím Vás všechny.

Musím se přiznat že do čtení takových elaborátů se mi původně ani nechtělo,ale udělal jsem si obrázek a musím dát za pravdu Kolymu.Řeší se tu kdo koho poškodil kdo co měl jak pískat,ale z vlastní zkušenosti vím jaké to je pískat vypjaté zápasy a nemluvím jen o hokejbalu.Vždy jsou a vždy budou emoce kterými se nechá unést každý a pokud opravdu o něco jde tak..........
Jestli se chcete napadat kdo je chytřejší kdo má jakou školu atd tak běžte se hádat na písek a tam si to u báboviček vyříkejte.
Jeden příklad je sice z basketu,ale myslím že se sem opravdu hodí jak vyšitý.Jednou jsme prohráli důležitý zápas a svedli jsme to rozhodčí a trenér nám dal takovou čočku,že jsme byli jak prťata,protože rozhodčí nebránil,neútočil.Vždy to záleží na těch hráčích jestli budou hrát tak aby je rozhodčí nemohl potrestat.A pokud se zapomene odpískat icing nebo něco podobného tak si musíme uvědomit že jsme jenom lidi a hlavně to že ten kdo chodí pískat to nedělá kvůli té odměně ale kvůli tomu že tu hru má rád.
Takže pokud bude chtít někoho kritizovat,tak ať si to nechá k pivu.
Jsem rád že se výchovou rozhodčích někdo ujal,už jsme to tu taktéž diskutovali.Michale přeji hodně úspěchů.
Musíme si uvědomit že pokud si budeme tímto způsobem házet klacky pod nohy nebude za pár let hrát nikdo protože si to tu znechutíme.Jde přece o to že tato hra se nám líbí a máme ji rádi,tak jí pojďme zdokonalovat nejen na hráčských postech.

Učenci se nerodíme,učenci se stáváme.(nevím čí je to citát tak bohužel nemohu sloužit)
Návrat nahoru Goto down
Langi

Langi

PříspěvekPředmět: Re: Ostuda Hotofssonů...   Ostuda Hotofssonů... Empty24.11.06 13:22

DJumbo: dokavad budes hrat ty, tak vzdycky bude co piskat Wink)))

jinak pravda, meli bychom bejt happy za to, co tady v kralupech je. Jinde jsou vsichni namistrovany frajirci a podobny typci a maj hovno. My tu mame suprove vybudovanou ligu (za coz at chcete nebo ne, vdecime jindrovi kohmikovi a horeemu potazmo barymu), ktera nema obdoby. Komukoliv reknu, co tu mame, tak jen cumi a kdyz sem natahnu par lidi z jinejch mest, tak i ty to chytne, a to tu nikoho neznaj, coz je co rict, protoze tadle liga je hlavne o ty cti a respektu lidi, ktery kazdodenne potkavas v kralupskych ulicich - aspon tak to vidim ja Smile

takze michal dela seminar, ja mu v tom urcite helpnu, kdyz bude moct.... kdo se toho vsechno zucastni??? Bylo by dobry sem pripsat svoje jmeno, abychom byli uz nejak konkretni!!!

Seznam:
Majkl
Langi
Ondra Roubik (ten musi jit Smile

kdo dal? zkopirujte dosavadni jmena a pripiste svoje Wink
Návrat nahoru Goto down
Langi

Langi

PříspěvekPředmět: Re: Ostuda Hotofssonů...   Ostuda Hotofssonů... Empty24.11.06 13:24

zapomnel jsem na svyho smajla, takze affraid

Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Djumbo

Poeet p?íspivku : 9

PříspěvekPředmět: Re: Ostuda Hotofssonů...   Ostuda Hotofssonů... Empty24.11.06 13:31

Langi:

Neboj žádnou ligu už kazit nebudu.
Návrat nahoru Goto down
Langi

Langi

PříspěvekPředmět: Re: Ostuda Hotofssonů...   Ostuda Hotofssonů... Empty24.11.06 13:44

Djumbo napsal:
Langi:

Neboj žádnou ligu už kazit nebudu.

snad se te to nedotklo, bylo to ze srandy Wink

a co jinak? za zadnej tym hrat nechces,jo? pirat
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Ostuda Hotofssonů...   Ostuda Hotofssonů... Empty

Návrat nahoru Goto down

Ostuda Hotofssonů...
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next