| Ostuda Hotofssonů... | |
|
+7Bojinda ondrásh69 Šacl F. Langi havran Poustka Bobby 11 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Djumbo
Poeet p?íspivku : 9 Registration date : 25. 10. 06
| Předmět: Re: Ostuda Hotofssonů... 24.11.06 13:48 | |
| Langi:Probůh kdyby jsi neměl pravdu tak se možná nas*ru:-))))
No já bych hrál ale není kde a vnucovat se nikomu nechci,a hlavně už to není co to bývalo.Holt nemládnu:-)))) | |
|
| |
Langi
Poeet p?íspivku : 119 Registration date : 15. 10. 06
| Předmět: Re: Ostuda Hotofssonů... 24.11.06 13:54 | |
| DJumbo: no ja bych te klidne vzal, ale bohuzel uz II.ligu nehraju :-/ ledaze bys chtel do I.??? | |
|
| |
Djumbo
Poeet p?íspivku : 9 Registration date : 25. 10. 06
| Předmět: Re: Ostuda Hotofssonů... 24.11.06 14:03 | |
| Langi:To bych na ní nejdřív musel mít:-)))))))))))))) | |
|
| |
Bobby
Poeet p?íspivku : 16 Registration date : 16. 10. 06
| Předmět: Re: Ostuda Hotofssonů... 24.11.06 17:34 | |
| Jasně Franto, jestli budeme srovnávat bambulu s debilem, tak to asi daleko nedojde... Hele, zítra nám vedení (asi Koly) přidělil pískání. Ani nás neinformoval, a kdybych to náhodou nezjistil, tak by po nás chtěl zase nějaký prachy ... Jestli máš čas, byl bych rád, aby jsi to se mnou odpískal. Rád se přiučím! Začátek je v 18,30. Tak dej vědět, jestli přijdeš. Čau | |
|
| |
kolomansson
Poeet p?íspivku : 24 Age : 42 Registration date : 15. 10. 06
| Předmět: Re: Ostuda Hotofssonů... 24.11.06 18:14 | |
| No, nevim proč by se měl Hotofsson podílet na pískání zápasů, které maj odpískat Red Army ? Asi aby se mohlo víc členů Red Army podílet na taktické přípravě na jarní část v Casinu. Spíš mě zaraží jiná věc. Čekal sem od Bobeše trošku konstruktivnější odpovědi, takže se zeptám přímo. Bobeš: 1) Seš ochotnej na příštím semináři vysvětlit postavení rozhodčích na hřišti? Myslim, že na to máš zkušeností dost a spoustě lidí, včetně mě, by to některé situace osvětlilo. Pokud nejseš, pak proč?2) Abychom to nezamluvili. Proč si nekritizoval rozhodčího vašeho předešlého utkání, které jste mimochodem vyhráli, když se v něm rovněž dopustil mnoha minel? Pokud ti jde opravdu jen o zlepšení situace s rozhodčími, měl bys měřit všem stejně! K tomu pískání: Není pravda, že to od vás nikdo nevěděl. Řikal sem to Jeldovi (na našem vzájemném zápase MQ-NEL) a Poldovi na Jokerech. Jak funguje komunikace v týmu RA nevim a nehodlám se tim zabývat. Problém je trošku jinde. Zástupci týmu RA (zejména pokud přijde Robo nebo Haklíno) se snaží ze schůze co nejdřív odejít. Proto si vyberou nějakej zápas na pískání, zatímco ostatní si ještě dohadují termíny zápasů, a radu opustí, aby byli co nejdříve v Casinu a mohli se co nejlépe připravit na svého příštího soupeře. Pak se může stát, že pokud se zjistí, že některý tým má odpískáno méně zápasů než jiný, je mu prostě další zápas přidělen (netýká se pouze RA). Z TOHOTO DŮVODU SE NA KONCI SCHŮZE ČTOU TERMÍNY VŠECH ZÁPASŮ VČETNĚ DELEGOVANÝCH ROZHODČÍCH!!! O tom ovšem na konci pravidelně nepřítomný tým nemůže mít ani tušení! Z toho pak vzikají následné problémy. Napříště proto doporučuji zamést si důkladně před vlastním prahem a teprve poté se pouštět do nějakých obvivění. Ale neboj, jelikož chci vždycky konstruktivní řešení, zavedu novej systém. Bude fungovat už od příště. Všichni si nejprve domluví zápasy a poté si budou vybírat pískání podle toho, kolik zápasů doposud odpískali, tzn. nejdřív ti, kteří odpískali nejvíc utkání, atd. Pokud někdo odejde dřív, bide riskovat, že na něj zbudou všechna utkání, na která se nepodaří rozhodčí nalézt. Prosté, jednoduché a spravedlívé pro všechny! Podobné problémy tak již příště nenastanou! Michal: Mohlo se stát, taky sem jenom člověk . | |
|
| |
Bobby
Poeet p?íspivku : 16 Registration date : 16. 10. 06
| Předmět: Re: Ostuda Hotofssonů... 24.11.06 22:10 | |
| Koly, tuto schůzi tam byl Polda. Když už jsem napsaný v RA jako člověk zastupující rozhodčí, tak tě poprosím, pokud by došlo k podobné situaci znovu, aby jsi příště mohl informovat mě, a ne jen doufal, že se to donese až ke mě... Já bohužel, či bohudík, nesedím každý večer v kasinu s ostatními, tak se může stát, že se to nedonese... Dneska sjednám nápravu v týmu, aby se již příště situace neopakovala, a hráči mě informovali alespoň telefonicky. Jinak jsem neměl na mysli aby se Franta podílel na pískání RA, v předchozím příspěvku mi své zkušenosti nabídl, tak si příště přečti i to... Co se týče rozhodčích v AHL, už jsem se před nějakým časem rozhodl nepodnikat víc, než co je nezbytně nutné. Začal jsem se věnovat jinému odvětví, které je pro mě mnohem zajímavější i zábavnější... Možná by stálo za to, zajistit proškolení rozhodčích u svazu, jako tomu je v hokeji. Není to otázkou tisíců... A kdyby se sešlo deset, dvacet lidí, jistě by to bylo lepší, než se snažit něco smolit... Jestli máš nějaké nápady či dotazy, piš na můj mail... Ahoj Franta: k tomu zítřejšímu zápasu nabídka stále platí... | |
|
| |
tomáš toth
Poeet p?íspivku : 9 Age : 35 Registration date : 13. 02. 07
| Předmět: Re: Ostuda Hotofssonů... 13.02.07 16:57 | |
| | |
|
| |
tomáš toth
| Předmět: Re: Ostuda Hotofssonů... 13.02.07 17:00 | |
| | |
|
| |
tomáš toth
| Předmět: Re: Ostuda Hotofssonů... 13.02.07 17:04 | |
| Kolomansson:jako já nevim čeho si docílil když chráníš svý hráče je tu pravda co všichni píšou taky sem viděl pískat váš tým a byl sem docela znechucenej když pískal od vás např.Šacl něco by se s tim mělo dělat díky za pochopení. | |
|
| |
tomáš toth
| |
| |
Michal
Poeet p?íspivku : 135 Age : 40 Registration date : 25. 10. 06
| |
| |
tomáš toth